Palace Hotell Hultsfred

Om Hotellet

Hos oss är du hemma, även när du är borta. En rofylld oas mitt i hjärtat av de småländska, böljande skogarna. Med anor från 1940-talet vågar vi säga att vi vet hur man skapar upplevelser att minnas. Palace Hotell är byggd på en grund av drömmar, som hela tiden fortsätter skapa minnen för framtiden. På rummet kommer det finnas morgonrock som ni kan svepa in er i och bara luta er tillbaka.
Om vädret tillåter rekommenderar vi er att sitta en stund på vår balkong med utsikt över sjön Hulingen. Här sitter ni i klassiska korgmöbler och dricker ett glas bubbel och kanske något trevligt tilltugg. Kanske föredrar du att läsa en bok eller bara njuta av lugnet i Hultsfred.
På kvällen finns det möjlighet att avnjuta en god 3-rätters middag
Efter en god natts sömn i något av våra charmiga rum njuter ni av vår goda frukost. Alla våra rum har en egen historia och egen stil. Reser ni med hund?- vi lämnar ingen utanför. Ta med dig din bästa vän när du är på semester, på arbetsresa, på konsert – alltså exakt den anledningen som tar dig till oss. Vi har flera hundrum på hotellet.

På Palace Hotell får du en exklusiv, lyxig och högklassig upplevelse. Vi är ett privatägt hotell som fokuserar på att ge våra gäster utomordentligt bra mat och service i toppklass och vi önskar dig en god natts sömn.
Vi erbjuder flera olika rumstyper för att passa ert behov och önskemål under er vistelse hos oss.
För alla hotellgäster erbjuder vi vårt spabad där kan ni koppla av efter en arbetsdag med bubblande bad och kanske något gott att dricka.
Vi hjälper dig gärna med planering av resvägar eller rekommendationer och information om Hultsfreds och Smålands sevärdheter.
Hotellet erbjuder fri parkering.