Våra menyer följer säsong och tillgänglighet och så gott det går använder vi oss av närproducerade och ekologiska råvaror. Vi försöker ta vårt ansvar från jord till bord samtidigt som du som gäst ska få en smakupplevelse du aldrig glömmer. Dagsfärsk fisk och skaldjur levereras från Västkusten flera gånger i veckan.
Öppettider
Ons-Tors: 17-22.30
Fre-Lör: 16-22.30
Klassisk Toast Skagen på hembakat rågbröd
125:-
Caesarsallad
Med svensk kycklingfilé, knaperstekt bacon, nyriven parmesan och hemslagen dressing.
185:-
Småländsk ryggbiff
Skivas och läggs på en bädd av rucola, serveras med rödlök,salladslök cocktailtomater rostade pinjenötter och givmilt med parmesan. Rätten avslutas med en kryddig chimichurri, samt rostad vitlöksdressing.
Tillval: Bakad potatis, smör och gräslök
315:-
35:-
Ugnsbakad lättrimmad torskrygg
serveras tillsammans med kapris, rödbetor, brynt smör, nyriven pepparrot och lättpicklade tomater.
Till detta serveras kokt svensk färskpotatis.
235:-
Palace räksmörgås
Hotellets egenbakade rågbröd, hemslagen majonnäs och ett rejält lass med handskalade räkor.
225:-
Palace skaldjursplateau
400 gram dagsfärska havskräftor, 150 gram krabbklor, 250 gram färska räkor.
Serveras på isad plateau vid bordet med vår härliga surdegsbaguette,
hemslagen aioli och västerbottenost.
795:- p/p
Hallonparfait
75:-
Chokladtryffel
55:-